restaurant aan tafel zaandam
Aan Tafel in Zaandam Eet.nu.
Deel op Twitter. op 13 juli 2012. Vorige week heerlijk gegeten met 5 personen in restaurant Aan Tafel in Zaandam. Als voorgerecht hadden we o.a. zalm, uitstekende garing en wat ook heerlijk was, is de salade met geitenkaas. Het hoofdgerecht o.a.
Aan Tafel in Zaandam Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Meer informatie over restaurant Aan Tafel. Hoe er geraken? Kom je met de auto? Restaurant Aan Tafel bevind zich op nr. 10a op de Dam te Zaandam. Niet op het plein maar in het straatje wat van het plein richting het sluishuisje loopt.
Restaurant Aan Tafel in Zaandam.
Restaurant Aan Tafel bevind zich in Zaandam in het leuke straatje wat van de dam richting het sluishuisje loopt. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten en gastvrije bediening. Bij Restaurant Aan Tafel kunt u terecht voor een avond lekker uit eten.
The Top 10 Things to Do Near Restaurant Aan Tafel, Zaandam.
Things to Do in Zaandam. Things to do near Restaurant Aan Tafel. Things to Do near Restaurant Aan Tafel. Dam 10a, 1506 BD Zaandam, The Netherlands. 1 of 2 Concerts Shows in Zaandam. Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam The Netherlands.
Restaurant Aan Tafel in Zaandam Couverts.nl.
Recensies Restaurant Aan Tafel, Zaandam. Op basis van 698 recensies. Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant Aan Tafel hebben gegeten. Prijs / kwaliteit. 04 aug 2017. Avondje aan tafel Lekker gegeten, goede service maar de muziek die werd gedraaid past niet bij het restaurant.
Restaurant Aan Tafel, Zaandam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Restaurant Aan Tafel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2017. Inloggen Lid worden. Restaurant Aan Tafel, Zaandam. Restaurants in Zaandam. Restaurant Aan Tafel.
Aan Tafel Home lekker eten in Zaandam.
Kent u ons nog niet? Restaurant Aan Tafel bevind zich op nr. 10a op de Dam te Zaandam. Niet op het plein maar in het straatje wat van het plein richting het sluishuisje loopt. Kom snel eens bij ons Aan Tafel en geniet van onze heerlijke gerechten en gastvrije bediening.
Recensies voor Restaurant Aan Tafel in Zaandam Couverts.nl.
Zaandam Europees Frans Internationaal Prijs Hoofdgerecht: 1500, tot 2000., 83, Op basis van 698 recensies. Naar de website van Restaurant Aan Tafel. 04 aug 2017. Avondje aan tafel Lekker gegeten, goede service maar de muziek die werd gedraaid past niet bij het restaurant.

Contacteer ons