aan tafel zaandam
Aan Tafel in Zaandam Eet.nu.
Deel op Twitter. op 13 juli 2012. Vorige week heerlijk gegeten met 5 personen in restaurant Aan Tafel in Zaandam. Als voorgerecht hadden we o.a. zalm, uitstekende garing en wat ook heerlijk was, is de salade met geitenkaas. Het hoofdgerecht o.a.
Restaurant Aan Tafel in Zaandam.
Restaurant Aan Tafel bevind zich in Zaandam in het leuke straatje wat van de dam richting het sluishuisje loopt. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten en gastvrije bediening. Bij Restaurant Aan Tafel kunt u terecht voor een avond lekker uit eten.
Aan Tafel in Zaandam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Restaurant Aan Tafel bevind zich op nr. 10a op de Dam te Zaandam. Niet op het plein maar in het straatje wat van het plein richting het sluishuisje loopt. Parkeren kan op parkeerterrein de Burcht of in de verscheidene Q-Parkings in de stad.
Restaurant Aan Tafel, Zaandam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Nagerechten in Zaandam. Restaurants voor late trek in Zaandam. Romantische restaurants in Zaandam. Alle dingen om te doen in Zaandam. Activiteiten in de omgeving van Restaurant Aan Tafel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
Aan Tafel Home lekker eten in Zaandam.
10a op de Dam te Zaandam. Niet op het plein maar in het straatje wat van het plein richting het sluishuisje loopt. Kom snel eens bij ons Aan Tafel en geniet van onze heerlijke gerechten en gastvrije bediening. Wat doen wij?
Restaurant Aan Tafel in Zaandam Couverts.nl.
Recensies Restaurant Aan Tafel, Zaandam. Op basis van 698 recensies. Alle recensies zijn afkomstig van gasten die bij Restaurant Aan Tafel hebben gegeten. Prijs / kwaliteit. 04 aug 2017. Avondje aan tafel Lekker gegeten, goede service maar de muziek die werd gedraaid past niet bij het restaurant.

Contacteer ons