restaurant stenen tafel
De Steenen Tafel in Arnhem Couverts.nl.
01 okt 2017. uiteten het was genieten bij de stenen tafel heerlijke gerechten een fijne sfeer goede en gezellige bediening fijne avond gehad. 30 sep 2017. Super restaurant Gisteravond ontzettend lekker gegeten, daarnaast zeer vriendelijk en deskundig personeel. 25 sep 2017.
De Steenen Tafel in Arnhem Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Na afgifte van onze jassen werden we keurig naar een schitterende wit gevlamde en ovaal gevormde stenen tafel in de hoek van het sfeervol, art-deco ingerichte restaurant begeleid. Verwacht hier niet de obligate lange banken in brasserie-opstelling, maar keurig op ruim voldoende afstand van elkaar geplaatste tafels.
Stenen Tafel, Borculo Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
zeer goede keuken, ambiance wat vreemd. De Stenen Tafel is prachtig gehuisvest in een oeroude dubbele watermolen. Ernaast zit van dezelfde eigenaar het uitstekende restaurant De Olliemölle met een bistrokaart. De Stenen Tafel zelf heeft een ambitieuze keuken en dito prijzen menu's' 59 en 89 euro.
Restaurant De Steenen Tafel in Arnhem Deal: korting.
Over Restaurant De Steenen Tafel. De Steenen Tafel. Weg achter het Bos 1, 6822 LV Arnhem. Een restaurant met een bijzonder rijke historie is Restaurant de Steenen Tafel. Het restaurant bevindt zich op het mooiste en tevens hoogste punt van Arnhem, in een watertoren in park Klarenbeek.
De Stenen Tafel Wikipedia.
De Stenen Tafel is een onderslag watermolen in Borculo in de Nederlandse gemeente Berkelland. De molen bestaat uit twee delen: een koren en pelmolen op de ene oever en een voormalige oliemolen later verbouwd tot korenmolen op de andere. In beide molens bevindt zich een tegenwoordig een restaurant.
Restaurant De Stenen Tafel in Borculo Eet.nu.
Prijs / kwaliteit 10. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Plaatsen met restaurants in de buurt van Borculo. Restaurant De Stenen Tafel. 2006 2017 Eet.nu. Richtlijnen voor berichten. Map tiles Thunderforest, map data OpenStreetMap contributors, CC-BY-SA.
De Steenen Tafel, Arnhem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
2 gasten 1 gast. Reserveer een tafel. Zoeken naar beschikbare tijden voor dit restaurant. De Steenen Tafel is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben. Vind beschikbare tijden op thefork.
De Steenen Tafel Arnhem.
31 26 443 53 13. Restaurant de Steenen Tafel heeft een rijke historie en is prachtig gelegen in het oudste stadspark van Arnhem: park Klarenbeek. Het restaurant is gelegen op het hoogste punt van Arnhem in een tot 2011 functionerende watertoren, gebouwd in 1928.
Restaurant De Stenen Tafel 2.0 in Borculo.
Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant De Stenen Tafel 2.0. De Stenen Tafel 2.0. missing_sugar_data, missing_sugar_data Borculo. Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant De Stenen Tafel 2.0.

Contacteer ons