op de tafel
op de tafel Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Je viens de trouver sa bague de fiançailles posée sur la table." Als niemand deze krant wil, leg ik hem op de tafel. Si personne ne veut lire ce journal, je le poserai sur cette table." Leg je hand op de tafel.
Bied op de tafel van Davey één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebook. twitter. play. opnam
Eén Van Gils gasten Bied op de tafel van Davey. Davey die we kennen als winnaar van De Mol, is in het dagelijkse leven houtbewerker. Na het zien van de Reizen Waes-aflevering in Oeganda was hij zo erg onder de indruk dat hij besloot om voor het consortium 12-12 een unieke, zelfgemaakte tafel te veilen.
Tafel Vertaling Nederlands-Frans.
1 meubelstuk met een horizontaal, vlak blad op één of meer poten om dingen op te zetten of om aan te zitten, bijvoorbeeld tijdens het eten table la. de tafel dekken. borden, servies, glaswerk e.d. voor het eten op tafel zetten mettre la table.
Tafel Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Tafel of met Tafel in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Tafel inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Tafel en verwijzingen daarnaartoe.
op de tafel Translation into English examples Dutch Reverso Context.
Onderteken gewoon het vertrouwensovereenkomst op de tafel. Man-guy, just sign the confidentiality agreement on the table." Ik zal Tilly's' huwelijksuitnodigingen op de tafel achterlaten. I'm' going to leave Tilly's' invitations on the table." Het slachtoffer ontdooide hier op de tafel.
Op de Tafel beluisteren of songtekst bekijken? minidisco.nl Minidisco Nederland Kinderliedjes en kinderdisco in Nederlands.
Eén voor jou en één. Beluister Op De Tafel. Op De Tafel is te vinden op de Peuterplaat. Of beluister Op De Tafel via Google Play. Meld je aan voor onze nieuwsbrief: Abonneer. Winnaars Sint CD Zie" ginds komt de Stoomboot."
Online Maaltafels oefenen Spelletjes Elke tafel apart.
Vervolgens kies je in de oranje kader de tafel die je wil oefenen en klik op OK' Je kan antwoorden met de getallen op het toetsenbord of met de muis op de gele cijfers van het spel klikken. Sketch leeft in een getekende wereld maar de gommen dreigen zijn wereld weg te gommen.

Contacteer ons