de tafel of het tafel
Tafels Oefenen Leer alle maaltafels bij demaaltafels.de.
De rekenopdrachten zijn simpel en overzichtelijk zodat je direct kan beginnen met het oefenen van de tafels. Kies onderstaand één van de tafels uit die je wil oefenen, laat zien wat je kan bij de tempotoets of print mooie werkbladen uit. Welke tafel wil je leren?
De Tafel van Feliz.
Tafel 14 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. de tafel zelfst.naamw. Uitspraak: tafl Verbuigingen: tafels meerv. 1 meubelstuk met een horizontaal, vlak blad op één of meer poten om dingen op te zetten of om aan te zitten, bijvoorbeeld tijdens het eten de tafel dekken borden.
Tafel Wikipedia.
Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Tafel inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Tafel en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleTafeloldid49301142.: Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 17 jun 2017 om 1606.
Tafel van 8 oefenen op DeMaaltafels.be.
Het tweede deel is het slepen van het de antwoorden naar de juiste som. Als dit goed gaat kan je naar stap 1b! Stap 1b: Op een rij. Vul de antwoorden in. Als je alle antwoorden hebt ingevuld druk dan op Nakijken om te zien of je alles goed hebt! Heb je alle vragen goed, oefen dan de vragen van de Tafel van 8 door elkaar.
DE of HET? grammatica Nederlands Woordleer.
de tafel de tafels. het bord de borden. voorbeelden in context. Woorden met 2 lettergrepen die beginnen met be, ge, ver, ont. het begin, het gesprek, het verhaal, het ontbijt. voorbeelden in context. Woorden die eindigen op isme, ment, um. het Boeddhisme, het monument, het maximum. voorbeelden in context. Verzamelnamen met ge.te. het gebergte, het gevogelte, het gevaarte. Talen, metalen, windrichtingen, sporten. het Nederlands, het goud, het Oosten, het voetbal. voorbeelden in context. Substantieven die van een verbum zijn afgeleid. het leven, het praten. voorbeelden van HET-woorden in context. opm: diminutieven altijd HET." het stoel tje, het verhaal tje. voorbeelden in context. DE of HET?
Tafel Vertaling Nederlands-Frans.
1 meubelstuk met een horizontaal, vlak blad op één of meer poten om dingen op te zetten of om aan te zitten, bijvoorbeeld tijdens het eten table la. de tafel dekken. borden, servies, glaswerk e.d. voor het eten op tafel zetten mettre la table.
De of het tafel? Welk lidwoord.
Elke dag een e-mail ontvangen met de oefening? Bekijk hier de betekenis van tafel. Deutsch: Tabelle Bekijk of het der of die Tabelle is. Français: la table Bekijk of het Le o La la table is. Jou of jouw: jouw tafel.
Het Vlaams woordenboek tafel, rond de gaan zitten.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities. Uw geheime paswoord. Woord van de dag. Wees welgekomen Willekeurig Top woorden Recent. tafel, rond de gaan zitten. Onze databank bevat de volgende beschrijvingen van tafel, rond de gaan zitten."

Contacteer ons