aan tafel
Aan Tafel, Wenduine Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Waren op restaurant met 2 van onze kleinkinderen 9 jaar die gewend zijn aan op restaurant gaan. Dit restaurant is voor mij zeer" kind onvriendelijk!" De baas vond het nodig om aan tafel te komen zeggen dat we een tafel in het hoekje kregen om de andere klanten niet te storen.
aan tafel vertaling Nederlands Frans.
Aan Tafel Producties De Mensen.
Terug naar producties Aan Tafel. Vier seizoenen lang was Aan Tafel de zomertalkshow van De Mensen. Van 2001 tot en met 2004 trakteerden Terry Verbiest, Jan Verheyen, Carl Huybrechts en Ben Crabbé de kijker op een bonte mengeling van binnen en buitenlandse gasten, die op één of andere manier in de belangstelling stonden.
Schuif Aen Tafel in Sint-Truiden voor heerlijke gerechten, dagschotels en vers gebakken brood zoet.
Aen Tafel to the rescue. Schuif gezellig Aen Tafel voor een lunch of diner of kom wat lekkers afhalen. We zien je graag. neem gerust contact met ons op. Copyright 2017 / Aen Tafel / Good food is love made visible / Voorwaarden.
Aan Tafel BVBA Home.
Wie zijn we. Fried Denayer, de oprichter en bezieler van Aan Tafel bvba heeft al van jongs af aan een sterke binding met hout. Hij volgde houtbewerking op de middelbare school en stapte in 1984 in het vak. In 1990 richtte hij zijn eigen zaak op.
Eindejaarsfolder 17 18 Vistaurant Aan tafel.
Wij aanvaarden Bancontact, Maestro, Payconiq en cash betalingen. Goed om weten. Dieren zijn niet toegelaten in de winkel en het restaurant. Er is geen ververstafel en er zijn geen kinderstoelen. Copyright 2015 Aan tafel Ontwerp door Dimitry Moens Alle rechten voorbehouden.
Aan tafel VIVES.
In dit restaurant met bediening aan tafel kun je gezellig tafelen met uitzicht op de campus. Bij mooi weer kun je er ook terecht op het buitenterras. Op de kaart staan warme gerechten, frisse en gezonde slaatjes, pasta's' en dagschotels.

Contacteer ons