tafel plein
Reken Grand Prix Tafels multiplayer Digipuzzle.net.
Math-Man Tafels Digipuzzle.net.
Alle Tafels Oefenen.
Tafels leren en bowlen tegelijk is wat je in dit spel kunt doen. Een simpel maar leerzaam spelletje waarin je de tafels 1 tot 12 leert. Bij deze reken je andersom, de sommen staan er al maar er is. Speel een klassieke game met een tafel jasje, schiet alle cijfers weg.
De warmste tafel.
4 weken lang hartverwarmende winterkost op Het warmste plein. Schuif mee aan tafel. De Warmste Tafel Keert terug! Na het grote succes van vorig jaar vestigt De Warmste Tafel, een uniek winterrestaurant, zich op het eerste verdiep van de winterchalet.
Tafel op Zuid.
Het Deliplein is zelf al een bezoekje waard. Het plein is goed bereikbaar met openbaar vervoer Metro en Bus of met de fiets. Ook kun je een écht Rotterdams uitstapje maken door met de Waterbus het water over te steken Waterbus 18, Erasmusbrug Katendrecht. Tafel op Zuid is het beste te bereiken met het openbaar vervoer en met de fiets.
Tafelspel Spelen.
Op een plein staan in het midden 2 tafels op enkele meters van elkaar naast elkaar. Er zijn verschillende spelzones. A.Aan de buitenzijde van elke tafel staat van elke ploeg één persoon. Deze personen werken elkaar tegen B. Aan beide zijden van het speelveld staan de overblijvers.
Spelletjesplein Gratis spelletjes: rekenspelletjes, topospelletjes en meer leerspellen!
Kies je plein. 3 Topospelletjes NL. 4 Topospelletjes België. 5 Topospelletjes Europa. 6 Topospelletjes Wereld. 7 Engels spelletjes. 8 Franse spelletjes. 9 Fryske spultsjes. 12 Kunst en muziek. 14 Natuur, milieu, gezond. 17 Rekenspelletjes Tellen. 18 Rekenspelletjes tot 10. 19 Rekenspelletjes tot 20.
Rekenen tafelspelletjes Spelletjesplein.nl.
47 Sprookjes spelletjes. Plein 24 Rekenen tafelspelletjes. Meest gespeeld Alfabetische volgorde Geen Flash. Ben jij de snelste? Speel dit tafelracespel tegen de computer of tegen vrienden. Klik of tik op de tafels die je wilt oefenen en klik buiten de box. Verbind de antwoorden van de tafels met een lijntje. Verdien kledingstukken door de sommen uit te rekenen. Kies de tafels die je wilt oefenen en los de som op. Eet het antwoord in het doolhof op. Vind zo snel mogelijk de juiste antwoorden om een schild en power te krijgen om makkelijker je tegenstanders te verslaan. Reken de sommen uit en geef de vakjes de juiste kleur. Eet alleen de antwoorden op van de sommen die je ziet. Klik op het vraagteken voor extra uitleg. Spray alleen de juiste antwoorden. Reken PacMan 4/5/6/7/8. Los de som op en eet het antwoord in het doolhof op. Kies eerst een niveau. Vang de koeien, niet de stieren! Start linksboven en doorloop het tafel-doolhof door elke keer op het volgende getal uit de gekozen tafel te klikken.
Online Maaltafels oefenen Spelletjes Elke tafel apart.
Elke tafel apart: Klik op de titel of het prentje van het spelletje dat je wil spelen. Het spelletje opent automatisch in een nieuw venster. Voor het spelletje begint kan je zelf kiezen welke tafel van vermenigvuldiging je wil oefenen.

Contacteer ons