tafel 12 restaurant
Buschauffeur en schoonheidsspecialiste starten horecazaak Waregem Het Nieuwsblad.
In de Keukeldam werd het voormalige restaurant Cocorico omgebouwd tot het gezellige Tafel 12, in het begin van de Stormestraat vind je sinds vorige vrijdag de koffie en bagelbar Beans. In Tafel 12 kan je terecht voor de eerlijke, Belgische keuken, Beans serveert kwaliteitsvolle koffiespecialiteiten en bagels.
Tafel 12, Waregem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Op een maandagmiddag hier komen eten. Er was een gezellige drukte in het restaurant, héél wat tafeltjes die bezet waren. Wij hadden de menu tafel 12. We kregen enkele warme hapjes. Er stond ook een heerlijke olijventapenade op tafel. Als voorgerecht hadden we beide gekozen.
TAFEL 12 Waregem Gastro Selekt.
Om ons restaurant te leren ontdekken en u te laten proeven van onze verfijnde keuken, nodigen wij u uit voor een fijn en gezellig etentje. Wanneer u minstens met 2 personen het Menu Tafel 12 komt dineren, geven wij u een kortingsbedrag van 4800.,
Tafel 12, Waregem PocketResto.
op 80 m van Tafel 12. Restaurant De Lange Muur, Waregem. op 130 m van Tafel 12. Restaurant Berto, Waregem. op 140 m van Tafel 12. Restaurant Bistro Sapristi, Waregem. op 180 m van Tafel 12. Restaurant Bistro Celto, Waregem.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
TAFEL 12 Belgisch-Franse Restaurant Waregem 8790.
Toon telefoonnummer 056.61.26.95 Email Website Facebook. Over dit restaurant. Inge heet u van harte welkom in Tafel 12. Tafel 12 staat voor dagverse, huisbereide gerechten. Elke dag serveren wij u een dagschotel zowel s middags alsook s avonds, ook op zaterdag!
Tafel 12 WAREGEM Eten, Resto, Restaurant Goesting West-Vlaanderen.
Gister er mijn verjaardag gevierd met onze vriendenhet, was subliem zowel de ontvangst als het eten een dikke pluim voor tafel 12 doe zo voortwe, komen zeker terug aan iedereen die een tof en gezellig restaurant zoekt aan zeer eerlijke prijzen kan ik tafel12 ten zeerste aanraden 17sept 2017.
Tafel 12 Waregem Facebook.
Contact Tafel 12 on Messenger. openingsuren 1130: 1430, 1800: 2200.: Sluit over 25 minuten. Mensen vinden dit ook leuk. AD Delhaize Waregem. Brasserie Barrage Sint Eloois-Vijve. Restaurants in Waregem. Plaatsen Waregem Restaurant Tafel 12. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil.

Contacteer ons