Buschauffeur en schoonheidsspecialiste starten horecazaak Waregem Het Nieuwsblad.
In de Keukeldam werd het voormalige restaurant Cocorico omgebouwd tot het gezellige Tafel 12, in het begin van de Stormestraat vind je sinds vorige vrijdag de koffie en bagelbar Beans. In Tafel 12 kan je terecht voor de eerlijke, Belgische keuken, Beans serveert kwaliteitsvolle koffiespecialiteiten en bagels.
Menu tafel 12 Foto van Tafel 12, Waregem TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2017. Inloggen Lid worden. Menu tafel 12 Foto van Tafel 12, Waregem. Restaurants in Waregem. Tafel 12 Afbeeldingen. Foto: Menu tafel 12.

Bij bestelling van dit menu voor min 2 pers ontvangt u een voucher om met 2 voor de prijs van 1 op hotel of naar de welness te gaan! min per 2 pers te bestellen en per tafel. Menu zonder dranken 65 euro.
Veiligheidscontrole nodig.
Druk op alt / om dit menu te openen. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Tafel 12, Waregem PocketResto.
056 61 26 95. Logeer dichtbij Tafel 12. Tafel 12 in de media. Tafel 12, Waregem. Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 01 06 2016. Heerlijk bereide scampi's' en oesters werden aan Goesting West-Vlaanderen voorgeschoteld bij Tafel 12 te Waregem. En daar bleef het niet bij.
Tafel 12, Waregem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Verrassende en lekkere dagschotel. We zijn met een bevriend koppel, geheel onverwachts, gaan eten in Tafel 12. Daar hebben we kunnen genieten van een uitermate lekkere dagschotel, vlotte en zeer vriendelijke bediening en een charmante gastvrouw. Wij komen zeker terug om meerdere gerechten uit het menu te kunnen degusteren.
TAFEL 12 Belgisch-Franse Restaurant Waregem 8790.
Fish and Chips. Suggesties van de week. With a twist of be. Restaurants Waregem 8790 WAREGEM TAFEL 12. Dit restaurant werd 525 keer bekeken de laatste 7 dagen. Plan Kaart Menu Tafel 12 Menu Zilveren Goesting. Keukeldam 12 8790 WAREGEM.
Tafel 12 WAREGEM Eten, Resto, Restaurant Goesting West-Vlaanderen.
Wij gaan zeker en vast terug! Deze zaak kan zeker en vast tippen, aan de vele zaken die wijzelf al bezocht hebben! Ook de inrichting is gepast, nodigt je uit om aan tafel te gaan. Prijs-Kwaliteit dik in orde! Wij namen de menu tafel 12, hadden zeker genoeg!
TAFEL 12 Waregem Gastro Selekt.
Wanneer u minstens met 2 personen het Menu Tafel 12 komt dineren, geven wij u een kortingsbedrag van 4800., Deze korting is enkel geldig indien per persoon een Menu Tafel 12 genomen wordt en is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen!

Contacteer ons