het tafel
Het Tafel-kaartspel Speelgoed Mertens Speciaalzaak in gezelschapsspellen.
Speel je met de dominokant, dan gaat het erom dezelfde uitkomsten aan elkaar te leggen, bv. 33 of 546: past bij 9. Speel je met de andere kant, dan mag je meer reeksen leggen en ook bij medespelers aanleggen of een kaart wegpakken.
Tafel Vertaling Nederlands-Frans.
2 opsomming van het product van een bepaald getal als dat wordt vermenigvuldigd met de getallen één tot en met tien table la. De tafel van twee: 1 x 2 2; 2 x 2 4; 3 x 2 6 enz.
het tafel Nederlands spreekwoordenboek.
uitdrukkingen, gezegden en spreekswijzen. Eén spreekwoord bevat het tafel. het tafel laken doorsnijden alle bindingen met iemand verbreken. Het dialectenwoordenboek kent één spreekwoord met het tafel. Culemborgs: De putjies vannet toffeltie greun varreve De pootjes van het tafel tje groen verven.
DE of HET? grammatica Nederlands Woordleer.
voorbeelden in context. opm: substantieven in het meervoud altijd DE." de tafel de tafels. het bord de borden. voorbeelden in context. Woorden met 2 lettergrepen die beginnen met be, ge, ver, ont. het begin, het gesprek, het verhaal, het ontbijt.
Tafels Oefenen Werkbladen Werkbladen Rekenen.
Kies een tafel om het werkblad te bekijken. Tafel van 1. Bekijk en print het Tafel van 1 werkblad. Tafel van 2. Bekijk en print het Tafel van 2 werkblad. Tafel van 3. Bekijk en print het Tafel van 3 werkblad.
De of het tafel? Eerste hulp bij lidwoorden hetofde.
de of het? wanneer gebruik je welk lidwoord? Het meest gebruikelijke lidwoord is: het tafel. In onze database staat.: 0x de tafel. 2x het tafel. er zijn vooralsnog geen voorbeelden voor tafel beschikbaar. is het die of dat tafel. Veel Gezochte Termen.
De of het tafel? Welk lidwoord.
Wat rijmt er op tafel. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag. De of het memorie. Bekijk het spel.
De of het tafel? Welk lidwoord.
Deutsch: Tabelle Bekijk of het der of die Tabelle is. Français: la table Bekijk of het Le o La la table is. Jou of jouw: jouw tafel. Wat rijmt er op tafel. Elk of elke: Elke tafel. Aanwijzend voornaamwoord: Die tafel.
Tafel 14 definities Encyclo.
s, zeker, zekere huisraad; de de gasten aan de tafel bedienen; figuurlijk hij licht onder de, hij is dronken; gescheiden van en bed, van echtgenooten; de des Heeren, het nachtmaal; bij de roomsch-katholieken hoogtijd, communie; ter brengen, ter sprake brengen in eene vergadering.

Contacteer ons