aan de tafel voorburg
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Eetcafé Aan de Tafel in Voorburg Restaurants.nl.
Aan de Tafel. TEL work 070 3873100. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Prins Hendrikstraat 53, Den Haag. Anna Paulownastraat 70c, Den Haag. Plein 6-7, Den Haag. BIT Grill and Café. Buitenhof 39, Den Haag. Strandweg 65, Den Haag. Dunne Bierkade 3, Den Haag. Groenewegje 100-101a, Den Haag. Tarwekamp 11, Den Haag. Le Bistrot de la Place. Plaats 27, Den Haag. La Cantina di Pierino. Theresiastraat 18A, Den Haag. Kerkstraat 60, Voorburg.
Restaurant Aan de Tafel in Voorburg.
Restaurant Aan de Tafel in Voorburg. Aan de Tafel. Online reserveren niet mogelijk. Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk. Over Restaurant Aan de Tafel. Aan de Tafel. Herenstraat 19, 2271 CA Voorburg. Klik hier voor de openingstijden en meer.
Aan de Tafel, Voorburg Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Koffie en thee in Voorburg. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2017. Inloggen Lid worden. Aan de Tafel, Voorburg. Restaurants in Voorburg. Aan de Tafel. Aan de Tafel.
Lunchgelegenheid aan de Tafel in Voorburg Eet.nu.
Plaatsen met restaurants in de buurt van Voorburg. Den Haag 2060. Den Hoorn 9. Berkel en Rodenrijs 38. De Lier 15. Lunchgelegenheid aan de Tafel. Nederland België Servië Nederland. 2006 2017 Eet.nu. Richtlijnen voor berichten. Map tiles Thunderforest, map data OpenStreetMap contributors, CC-BY-SA.
Lunchgelegenheid aan de Tafel in Voorburg De Telefoongids.
Eigenaar van dit bedrijf. Lunchgelegenheid aan de Tafel in Voorburg. Herenstraat 19, 2271CA, Voorburg. Beoordeel dit bedrijf. Lunchgelegenheid aan de Tafel. 070-3873100 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Voorburg. Parkweg 89, 2271AG, Voorburg.
Aan de Tafel in Voorburg Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Restaurant in Voorburg /. Aan de Tafel in Voorburg. Aan de Tafel. Herenstraat 19 2271 CA Voorburg Nederland Kaart. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's' van uw restaurant naar foto@iens.nl! Meer informatie over restaurant Aan de Tafel. 83, / 10.
Menu Aan de Tafel.
Dan bent u bij Aan De Tafel aan het juiste adres! Informeer eens naar de vele mogelijkheden aan de bar, neem onze folder mee of kijk voor meer informatie op deze website. Aan de Tafel is gelegen in de meest karakteristieke winkelstraat van Voorburg.
Aan de Tafel.
Dan bent u bij Aan De Tafel aan het juiste adres! Informeer eens naar de vele mogelijkheden aan de bar, neem onze folder mee of kijk voor meer informatie op deze website. Aan de Tafel is gelegen in de meest karakteristieke winkelstraat van Voorburg.
Lunchroom aan de tafel Startpagina Facebook.
Lunchroom aan de tafel is bij Huygenskwartier Voorburg. De voorbereidingen zijn in volle gang! Voorburg Jazz Culinair 2017 De Winkel van Ginkel Wijnkoperij van Dop. Lunchroom aan de tafel heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd. 2324, en 25 JUNI Voorburg Jazz Culinair 2017.

Contacteer ons